Begeleiding bij pensioenkeuzes voor particulieren

De dag dat je met pensioen mag komt steeds dichterbij. Dit betekent ook dat je moet nadenken over allerlei keuzes die je moet maken. Wil je liever op tijd stoppen met werken, eerder stoppen met werken of juist liever een aantal jaar langer doorgaan? Wil je elke maand hetzelfde bedrag krijgen, eerst een laag bedrag en later een hoger bedrag, of juist andersom? Wil je dat je partner een partnerpensioen krijgt als jij komt te overlijden? Het kan lastig zijn om op deze en andere vragen een antwoord te geven. Bij Nieuwfin kun je terecht voor keuzebegeleiding bij pensioenkeuzes voor particulieren. Zo kun jij de juiste keuzes maken en onzekerheid achteraf voorkomen!

Een goed gevoel bij het maken van je keuzes

Veel keuzes maken we op basis van ons gevoel. Als we ergens een goed gevoel bij hebben, gaan we er meestal vanuit dat het ook goed is. Een goede financiële keuze kun je pas maken als je precies weet wat je maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn. Dat geldt ook voor keuzes die je moet maken als je (bijna) met pensioen gaat. Ik kan je helpen om bij alle pensioenkeuzes inzicht te krijgen in wat er maandelijks inkomt en uitgaat. Dit inzicht zorgt ervoor dat je uiteindelijk de juiste keuzes kunt maken. En als je weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt, dan geeft dat een goed gevoel. Zeker weten!

Een helder advies, gericht op jouw situatie

Als pensioendeskundige sta ik bekend om mijn kracht om zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik hanteer een persoonlijke aanpak en help jou om keuzes te maken waar jij je goed bij voelt. Wil je een afspraak met mij inplannen? Neem dan gerust contact met mij op!

Neem contact met mij op

Bij Nieuwfin kun je terecht voor helder en persoonlijk pensioenadvies voor particulieren. Als je met pensioen bent, wil je graag kunnen genieten van je vrije tijd. Zorgen maken over de keuzes die je hebt gemaakt hoort daar niet bij! Wil je meer weten over mijn keuzebegeleiding bij pensioenkeuzes voor particulieren, of wil je een afspraak met mij maken? Neem dan contact op. Je kunt mij bellen op 06-54613319 of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.