Ik ben Jan Nieuwenweg

jan nieuwenwegIk ben analytisch en houd van cijfers. Maar door de jaren heen ben ik de zachte kant ook steeds meer gaan waarderen. Een aantal jaren geleden kreeg ik de vraag hoe mijn beste werkdagen eruitzien. Ik antwoordde: “Mijn beste werkdagen zijn de dagen waarop ik een collega kan helpen. Als een collega met een probleem zit en ik hem of haar dan verder op weg kan helpen.”

Ik heb gewerkt in veel verschillende vakgebieden bij een levens- en pensioenverzekeraar: verzekeringsadministratie, productontwikkeling, actuariaat/verzekeringswiskunde, marketing en pensioenondersteuning & productbeleid. Ik durf mezelf dan ook gerust een pensioendeskundige te noemen. In 2022 heb ik mijn diploma Financial Planner (CFP®) gehaald. Als gecertificeerd financieel planner geef ik inzicht in het hele speelveld, waar pensioen een deel van is. Inzicht in dat hele speelveld is nodig om de juiste pensioenkeuzes te kunnen maken.

Ik heb vanuit mijn verschillende functies veel trainingen en opleidingen gegeven. Wat ik vaak terugkreeg, was dat ik zaken op een eenvoudige en begrijpelijke manier kan uitleggen. Ook als het om ingewikkelde zaken gaat.

Hoe mooi is het dat ik mijn pensioenkennis kan combineren met mijn kracht om dat eenvoudig uit te leggen. Ik help je daarmee graag op weg om de juiste keuzes te maken. Zodat je met een goed gevoel kunt gaan genieten van je pensioen.