Goed werkgeverschap van indiensttreding tot pensionering

Je wilt een goede werkgever zijn, daarom heb je aandacht voor het welzijn van je medewerkers. Ook op financieel gebied. Geldzorgen zorgen voor stress. Te veel stress heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid, maar zorgt er ook voor dat medewerkers zich anders gaan gedragen. Hun humeur verandert, ze kunnen zich minder goed concentreren en kunnen zelfs depressief worden. Als werkgever kun je dit signaleren en je medewerker hulp aanbieden.

Ook voor werknemers waarvan de pensioendatum in zicht komt kan het belangrijk zijn om een gesprek aan te bieden. En zo je werknemer hulp te (laten) bieden om de juiste keuzes te maken. Begeleiding bij pensioenkeuzes helpt bedrijven om hun medewerkers goed voor te bereiden op hun pensioen, zodat ze daarna met een goed gevoel en zonder stress kunnen genieten van hun welverdiende oude dag!

Online begeleiding voor grote en kleine bedrijven

Als jouw bedrijf één of meerdere medewerkers heeft die binnenkort met pensioen gaan, dan kan advies waardevol zijn om de juiste beslissingen te nemen voor de langere termijn. Je kunt afspraken met mij maken over de invulling van de begeleiding. Deze kan bestaan uit een toelichting bij de verschillende keuzes. Maar ook het maken van een compleet financieel overzicht met daarin de uitwerking van de verschillende keuzes is mogelijk. Ook een bijeenkomst voor een groep of groepje werknemers die val voor hun pensioen zitten of aparte individuele begeleiding is mogelijk. Of je nu een klein of groot bedrijf bent; Nieuwfin biedt dé totaaloplossing die je zoekt.

Neem contact met mij op

Het maken van pensioenkeuzes is niet makkelijk en als werkgever kun je hier een belangrijke rol in spelen. Wil je meer informatie over hoe ik je kan helpen bij het invullen van goed werkgeverschap bij pensionering? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bellen op 06-54613319, of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.